SCH-PINCÉR
Pizzásch Pizzásch Dzsájrosz Dzsájrosz Americano Americano Vödör Vödör Lángosch Lángosch ReggeliSCH ReggeliSCH

Szolgáltató Reszort

A Schönherz szolgálatában 2004 óta

A 2004-ben alapított Szolgáltató Reszort azokat a köröket, csoportokat tömöríti magába, melyek valamilyen nem kulturális jellegű szolgáltatást nyújtanak a Schönherz Zoltán Kollégium lakóinak. Jelenleg 7 körünk szolgálja ki felváltva az éhesek kollégisták igényeit a hét szinte minden napján. Ők név szerint: Vödör Kör, Americano, PizzáSCH, Dzsájrosz, Palacsintázó, LángoSCH, Vörös Kakas Fogadó. A kollégisták által rendelt ételeket a FoodEx "házhoz" is szállítja. Ha valaki baráti társaságával szívesen vizipipázna egyet, akkor érdemes a WTF-t keresnie. A kollégiumban található egy szauna is, melynek működtetésével a Szauna Kör foglalkozik. Ha valaki sokadmagával szeretne egy nagyot főzni, akkor az Edénykölcsönzőnél mindent megtalál, ami egy nagy lakomához kell. A már szimbólummá vált különböző foltokkal és villanykari pulóverekkel pedig a Pulcsi és Foltmékört érdemes keresni.

Kajás köreink

Pizzásch

Szerda esténként az éhes kollégistákat szolgáljuk ki helybe sütött pizzáinkkal, amelyeket a FoodEX szállít a szobáikba. Emellett gyakran megfordulunk Gólyabálokon, bulikon, villanykaros és külsős rendezvényeken is.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Dzsájrosz

Egyszer egy angol szóbelin valaki benyögte, hogy dzsájroszt reggelizett... biztos nem közülünk volt valaki ;) Kicsit késõbb történt, valamikor '12-ben, hogy a TTNY koli B404 gólya lakói sokszor fõztek szintvacsorákat, készítettek rengeteg palacsintát, tejberizst, de egyszer úgy döntöttek, hogy tartanak egy szintgyrost... Majd egy másodikat... Olyan nagy sikere volt ezeknek,hogy többen javasolták, csináljuk kicsit komolyabban és legyünk kajás kör. De mi legyen a nevünk? Ezeregyszáz sok sajttal? GyroTTNYoSCH? Valahogy feljött a dzsájrosz-sztori és mindenkit megnyert. 2015 tavaszán megalakult a kör és azóta a Schönherzben tömi meg Dzsájrosszal az ott lakók hasát.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Americano

A kört 2011 tavaszán alapították kék és fekete gólyák. A célunk az, hogy minőségi húsból készített hamburgert és amerikai hot-dogot készítsünk a kollégisták számára. A húspogácsát mi magunk készítjük marha- és sertéshúsból. Messze lekörözi az utcán kapható gagyihúsos hamburgereket. E-mellé jön a szintén saját speckó szószunk, melytől a hús még inkább elolvad a szádban. Kedd esténként nyitunk a nagykonyhában.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Vödör

A kör tagjai hétfő esténként krumplipucolóikkal és fritőzeikkel felszerelkezve nekiülnek és jó hangulatban megsütnek ~100 kg krumplit az éhes kollégisták nagy örömére. Akik szeretik a hazai, igazi „anyasütötte” krumpli ízét, azokat sok szeretettel várja hétfő esténként a Vödörkör.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Lángosch

A LángoSCH egy éve kezdte pályafutását a 18. emeleti konyhában. Azóta próbáljuk megidézni a strandok kellemes feelingjét kéthetente vasárnap a kollégiumban, eredeti házi recept alapján készült lángosainkkal. Habár az állandó kínálat már kialakult, a kísérletezéstől sem riadunk vissza és friss kör lévén bármilyen újdonságra vevők vagyunk. Klasszikus lángosok mellett a nutellás lángos bármely variációja megtalálható étlapunkon, egy alkalommal pedig extra bundáskenyeret is csináltunk már. Nyáron már közvetlenül a Balaton partján állítottuk fel sütödénket a villanykarosoknak. Itt a helyed, ha szeretnél tagja lenni egy frissen alakult körnek és egy mindenre nyitott csapatnak!

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

ReggeliSCH

Lelkes tagjaink már 2018 ősze óta várják minden héten a reggelizni vágyó éhes egyetemistákat. Kínálatunkban megtalálható a rántotta, a bacon, a bundáskenyér és a pancake is, amit a sok szeretet tesz még finomabbá. A háttérben szóló kellemes zene barátságos légkört teremt a helyszínen fogyasztóknak, de reggelidet akár a szobádba is kérheted előrendeléssel.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve