SCH-PINCÉR
Pizzásch Pizzásch Americano Americano Vödör Vödör Lángosch Lángosch Kakas Kakas PASCHTA; PASCHTA; ReggeliSCH ReggeliSCH PALACSINTÁZÓ PALACSINTÁZÓ

Falatozó

A Schönherz szolgálatában 2004 óta

A 2004-ben alapított Szolgáltató Reszort utóda, a 2023-ban átnevezett, Falatozó Reszort. Azokat a köröket foglalja magába, melyek a Ház éhes lakóinak készítenek és szállítanak finomabbnál finomabb ételeket. Jelenleg 7 körünk szolgálja ki felváltva az ínyenc kollégisták igényeit a hét szinte minden napján. Ők név szerint:, Americano, LángoSCH, Palacsintázó, PizzáSCH, ReggeliSCH, Vödörkör, Vörös Kakas Fogadó. A kollégisták által rendelt ételeket a FoodEx szállítja ki a szobákhoz.

Körök

Pizzásch

Szerda esténként az éhes kollégistákat szolgáljuk ki helybe sütött pizzáinkkal, amelyeket a FoodEX szállít a szobáikba. Emellett gyakran megfordulunk Gólyabálokon, bulikon, villanykaros és külsős rendezvényeken is.

Következő nyitás: 2024.04.17. 18:00

Americano

A kört 2011 tavaszán alapították kék és fekete gólyák. A célunk az, hogy minőségi húsból készített hamburgert és amerikai hot-dogot készítsünk a kollégisták számára. A húspogácsát mi magunk készítjük marha- és sertéshúsból. Messze lekörözi az utcán kapható gagyihúsos hamburgereket. E-mellé jön a szintén saját speckó szószunk, melytől a hús még inkább elolvad a szádban. Kedd esténként nyitunk a nagykonyhában.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Vödör

A kör tagjai hétfő esténként krumplipucolóikkal és fritőzeikkel felszerelkezve nekiülnek és jó hangulatban megsütnek ~100 kg krumplit az éhes kollégisták nagy örömére. Akik szeretik a hazai, igazi „anyasütötte” krumpli ízét, azokat sok szeretettel várja hétfő esténként a Vödörkör.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Lángosch

A LángoSCH 2017-ben kezdte a pályafutását a 18. emeleti konyhában. Azóta próbáljuk megidézni a strandok kellemes feelingjét kéthetente vasárnap a kollégiumban, eredeti házi recept alapján készült lángosainkkal. Habár az állandó kínálat már kialakult, a kísérletezéstől sem riadunk vissza és friss kör lévén bármilyen újdonságra vevők vagyunk. Klasszikus lángosok mellett a nutellás lángos bármely variációja megtalálható étlapunkon, egy alkalommal pedig extra bundáskenyeret is csináltunk már. Nyáron már közvetlenül a Balaton partján állítottuk fel sütödénket a villanykarosoknak. Itt a helyed, ha szeretnél tagja lenni egy frissen alakult körnek és egy mindenre nyitott csapatnak!

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

Kakas

A Vörös Kakas Fogadó finom melegszendvicsekkel és alkoholos valamint alkoholmentes innivalóval várja a vendégeit szinte minden szerda este 8 órától az Első Emeleti Nagyteremben és Körfolyosón. Munkánkkal igyekszünk mindig jó hangulatú szerda estéket teremteni nem csak magunk, hanem vendégeink számára is. Jól mutatja ezt immár 31 éve tartó töretlen sikerességünk és a félévenkénti 10 feletti nyitásaink száma is.

Következő nyitás: 2024.04.17. 20:30

PASCHTA;

A PASCHTA; egy olyan tésztafőző kör a Schönherz koliban, amelyet eredetileg négy szobatárs talált ki, akik mindannyian a mai napig rajonganak a tésztakülönlegességekért. Sokat főztek együtt, és az ételek között gyakran megtalálhatóak voltak a tésztás ételek. Ezekből az eseményekből született meg a kör létrehozásának ötlete. A "PASTA" így eszükbe jutott, viccelődtek vele, eljátszadoztak a gondolattal milyen lenne.. tésztás kajás kör még nem volt a Schönherz falai között. Így született meg a PASCHTA; név, majd a kör 2023 őszén. A kör csütörtök esténként várja a vendégeit, hogy megkóstolhassák frissen készült tésztakülönlegességeit. A kör tagjai háromféle tésztát készítenek minden nyitáson, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogást. Legyen szó klasszikus olasz receptekről vagy egyedi, kreatív ízvilágról, a PASCHTA; mindig friss, ízletes tésztákkal várja vendégeit.

Következő nyitás: Nincs bejegyezve

ReggeliSCH

Lelkes tagjaink már 2018 ősze óta várják minden héten a reggelizni vágyó éhes egyetemistákat. Kínálatunkban megtalálható a rántotta, a bacon, a bundáskenyér és a pancake is, amit a sok szeretet tesz még finomabbá. A háttérben szóló kellemes zene barátságos légkört teremt a helyszínen fogyasztóknak, de reggelidet akár a szobádba is kérheted előrendeléssel.

Következő nyitás: 2024.04.18. 07:36

PALACSINTÁZÓ

Következő nyitás: Nincs bejegyezve